Get Adobe Flash player

 

Masina de spalat pistoale 182CX

Prezentare

Masina de spalat pistoale pneumatica este din otel inoxidabil, cu aspiratie de vapori. Este ideala pentru spalarea pistoalelor pe baza de apa.

  • Spalare automata cu apa si detergent: acesta este primul ciclu de spalare a pistoalelor, tije de amestecare, filtre de vopsea prin intermediul unor duze conectate la o pompa cu diafragma si un cronometru.
  • Spalare manuala: cu apa – In timpèul acestui ciclu o pompa mica si o duza extrage apa curata din cilindru situat in partea de jos a masinii. Peria trebuie s? fie conectata la re?eaua de apa a societatii si este utilizata pentru spalare finala, pentru curatarea in interiorul pistolului. La sfarsit arma de suflare este utilizata pentru a curata interiorul, pentru a usca pistoalele si pieselor.


Date tehnice

Weight 49 kg
Dimensions mm 450 x 685 x 1500 h
Stainless steel tank capacity 50 L
Exhaust duct diameter mm 120
Operation pneumatico / pneumatic
PAir pressure min 6 – max 10 bar
facebookAR_ro1

Automotive Refinish S.R.L furnizeaza solutii tehnice pentru partenerii sai situandu-se in momentul de fata printre cei mai importanti furnizori al produselor pentru tinichigerie si vopsitorie auto.

Automotive Refinish pune la dispozitia clientilor sai consumabile pentru vopsitorie precum si asistenta tehnica permanenta pre si post vanzare, conform standardelor de calitate europene.

PRODUSE

Cabine de vopsit

Pistoale IWATA Japonia

Vopsele auto de retus

Echipamente vopsitorie

Compresoare

Auxiliare 3M

banner-pieseautomotive