Get Adobe Flash player

 

  •        Inca din 1952, cu cele doua centre de productie, PARISE COMPRESSORI  a fost intotdeauna cunoscut pentru calitatea si profesionalismul sau in domeniul compresoarelor de aer.
  •        Cautarea in permanenta a noi solutii pentru imbunatatirea produselor proprii, alaturi de o asistenta mereu atenta si precisa, au facut din compresoarele Parise unele din cele mai cunoscute din Italia si exterior.
  •        Datorita acestor calitati PARISE COMPRESSORI poate fi considerata una dintre companiile cele mai avansate din sectorul sau.
  •        Pastrand acest spirit inovator, avand peste 50 de ani de experienta, PARISE COMPRESSORI isi reinoieste intentia de a crea produse mereu mai eficiente si competititive, trecand mult peste asteptarile si cerintele clientilor.

 

facebookAR_ro1

Automotive Refinish S.R.L furnizeaza solutii tehnice pentru partenerii sai situandu-se in momentul de fata printre cei mai importanti furnizori al produselor pentru tinichigerie si vopsitorie auto.

Automotive Refinish pune la dispozitia clientilor sai consumabile pentru vopsitorie precum si asistenta tehnica permanenta pre si post vanzare, conform standardelor de calitate europene.

PRODUSE

Cabine de vopsit

Pistoale IWATA Japonia

Vopsele auto de retus

Echipamente vopsitorie

Compresoare

Auxiliare 3M

banner-pieseautomotive