Get Adobe Flash player

 

  •         RosAuto este o companie bine-cunoscuta, lider in Europa in producerea masinilor pentru spalat pistoale de vopsit. Fondata in 1979 din spiritul antreprenorial si inventivitatea fratilor Rosa, compania si-a creat un loc pe piata facandu-se apreciata pentru inovativitatea continua si constanta a produselor, precum si pentru fiabilitatea si calitatea excelenta a acestora.
  •         Astazi compania produce, pe langa o gama larga de masini de spalat pistoale si prese pentru hartie, carton si cutii.
  •         Pasiunea si contactul direct cu piata au permis companiei sa iasa in evidenta si sa fie mereu printre cei mai inovatori producatori in acest domeniu, fapt confirmat de numar mare de brevete detinute si de ideile originale dezvoltate de-a lungul anilor.

facebookAR_ro1

Automotive Refinish S.R.L furnizeaza solutii tehnice pentru partenerii sai situandu-se in momentul de fata printre cei mai importanti furnizori al produselor pentru tinichigerie si vopsitorie auto.

Automotive Refinish pune la dispozitia clientilor sai consumabile pentru vopsitorie precum si asistenta tehnica permanenta pre si post vanzare, conform standardelor de calitate europene.

PRODUSE

Cabine de vopsit

Pistoale IWATA Japonia

Vopsele auto de retus

Echipamente vopsitorie

Compresoare

Auxiliare 3M

banner-pieseautomotive